Standard.al

Kjo Shqiperi e mbytur ne varferi! Dhe 6.5 milion Euro shkojne per….

0

E cuditshme por e vertete, kjo ndodh ne Shqiperine ku rrogat dhe pensionet kane kohe qe nuk rriten, ku cmimet rriten cdo dite e me shume, ku prodhim nuk ka, por Euro zhvleresohet ndaj lekut, ku varferia eshte ulur kembekryq dhe gjith rinia po largohet por specialisti Mane e ka zgjidhur dhe kete, duke ftuar te marrim popull tjeter, pikerishte ketu Rama vendos se populli ka nevoje per asgje tjeter por per TRAJNIM DREJTORESH DHE PER KETE DO TE PAGUHEN 6.5 MILION EURO OSE THENE NDRYSHE  6.5 MILIARD LEKE

Tani me thoni dhe sa do durojme akoma o popull!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.