Standard.al

90-vjetori i krijimit të Mbretërisë, Presidenti Meta: Vështrim me realizëm i ngjarjeve që sendërtuan shtetin shqiptar

0

Presidenti Meta mori pjese sonte ne ceremonin e zhvilluar ne Pallatin e Brigadave per 90-vjetorin e krijimit te Mbreterise shqiptare.

Statusi i Presidentit

90-vjetori i krijimit të Mbretërisë Shqiptare, një moment për të vështruar me realizëm dhe objektivitet ngjarjet që sendërtuan shtetin modern shqiptar dhe institucionet e tij, për t’u fokusuar tek vlerat dhe kontributet më pozitive të çdo periudhe të shtetit tonë të cilat, veçanërisht sot, të kthehen në modele për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për të rinjtë tanë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.