Standard.al

Presidenti Meta rikthim në vendlindje

0

Presidenti i vendit Ilir Meta eshte rikthyer ne vendlindjen e tij në Çepan. Presidenti Meta ka falenderuar Yllin, i cili ruan traditat më të mira të gjyshit dhe gjithë familjes.

Postimi i plotë:

Me shumë dashuri u riktheva në vendlindje, në Çepan. Një falenderim të veçantë e kam për Yllin, i cili ruan traditat më të mira të gjyshit tonë dhe gjithë familjes.

Fotografia e Ilir Meta

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.