Standard.al

Nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, ja zonat

0

Operatori i Sistemit të Shpërndarjes së Energjisë elektrike, njofton banorët e Laçit  se në datën 8 tetor, do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona nga ora 9:00 deri në orën11:00.

Sipas OSHEE energjia do të ndërpritet pasi do të punohet në nënstacionin e Laçit.

Ja njoftimi i OSHEE:

Për shkak të remontit të planifikuae të OST në linjën 110kV L110 – 13/2 Lac 1 – Lac 2, OSHEE është e detyruar të stakojë energjinë elektrike në  Linjën 110kV L110 – 36 Lac 1 – Fushë Kuqe dhe në linjën 110kV L110 – 13/1 Fushë Krujë – Lac 1, në datën 08 tetor, në intervalin kohor 09:00-11:00.

Pa energji do të mbesin: Fushë Kuqe Qendër,  Kisha- Gurrëz, 

 Patok, Ujësjellësi Fushë-Kuqe, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok,

Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

Zona pa energji në Lezhë/Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll),

Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu, Hidrovoret Droje,

Si masë sigurie për punimet e OST, kompania OSHEE është e detyruar të stakojë linjën  6kV në N/stacionin Lac 1, nga ora 09:00’ deri ne oren 11:00’,

Zonat qe mbeten pa energji ne Kurbin / Autostrada,

Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht.

  Shullaz, Fushe Shullaze, Fushe Milot

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.