Standard.al

“Maratona e parave publike që Veliaj ndan me klientin e tij të preferuar Fusha shpk”

0

Zëdhënësja e PD Ina Zhupa permes nje postimi ne facebook shkruan qe maratona e zhvilluar ditën e sotme eshte me parat publike qe Veliaj ndan me klientin e tij te preferuar Fusha shpk.

Postimi i plotë:

Maratona e parave publike që Veliaj ndan me klientin e tij të preferuar Fusha shpk.

Sipas bilanceve zyrtare që vetë Fusha shpk ka dorëzuar në Tatime, duket qartë se si janë shumëfishuar të ardhurat nga viti në vit të kësaj kompanie. Burimi kryesor i të ardhurave janë tenderat dhe punët që i jep Bashkia Tiranë, në shumicën e kohës të paracaktuara për Fusha shpk. Veliaj bashkë me Ramën përgatisin që ti japin ndërtimin e 6 kullave në pronën publike të Teatrit Kombëtar që shkon te 200 milion euro fitime.

Mesa duket drejtësia për Ardit Gjoklajt nuk u gjet kurrë nga dreka e duhur Veliaj- Petrit Fusha, kryeprokurori i Tiranës, por u gjet shumë mirë gjuha e përbashkët për tu pasuruar të dyja palët.

Fotografia e Ina K. Zhupa

Fotografia e Ina K. ZhupaFotografia e Ina K. ZhupaFotografia e Ina K. ZhupaFotografia e Ina K. Zhupa

Maratona e parave publike që Veliaj ndan me klientin e tij të preferuar Fusha shpk.

Sipas bilanceve zyrtare që vetë Fusha shpk ka dorëzuar në Tatime, duket qartë se si janë shumëfishuar të ardhurat nga viti në vit të kësaj kompanie. Burimi kryesor i të ardhurave janë tenderat dhe punët që i jep Bashkia Tiranë, në shumicën e kohës të paracaktuara për Fusha shpk. Veliaj bashkë me Ramën përgatisin që ti japin ndërtimin e 6 kullave në pronën publike të Teatrit Kombëtar që shkon te 200 milion euro fitime.

Mesa duket drejtësia për Ardit Gjoklajt nuk u gjet kurrë nga dreka e duhur Veliaj- Petrit Fusha, kryeprokurori i Tiranës, por u gjet shumë mirë gjuha e përbashkët për tu pasuruar të dyja palët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.