Standard.al

Ai e tradhton, ajo i shkatërron supermakinën me një shkop

0

Një grua që duket si e çmendur, po shkatërron me një shkop super makinën Chevrolet Corvette të bashkëshortit të saj.

Nga brenda shtëpisë në Tennessis, SHBA, dëgjohen të bërtiturat e atij që i lutet: ’Shpirt, ndalo’. Por ajo nuk do t’ja dijë. Ai që ka marrë këtë skenë dhe e ka publikuar në Youtube është fqinji që shpjegon situatën(ai e ka tradhtuar atë, dhe ajo hakmerret në këtë mënyrë) dhe më pas vazhdon.

‘Ai doli në oborr dhe mblodhi të gjitha copat e shkatërruar të makinës dhe u largua për të mos u kthyer më kurrë. Edhe ajo, disa orë më vonë, ka lënë shtëpinë e shoqëruar nga nëna e saj’.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.