Standard.al

Meta vizitë në McCain Institute, mirënjohës për Senatorin

0

Gjatë vizitës në SHBA, ku Presidenti i Republikës Ilir Meta po zhvillon takime të shumta ai ka vizituar edhe McCain Institute dhe ka takuar drejtorin ekzekutiv, Ambasador Kurt Volker.

Ai bën publik këtë takim në faqen e tij në facebook.

Ja shënimi i tij i plotë:

I nderuar të vizitoja McCain Institute dhe të takoja drejtorin ekzekutiv, Ambasador Kurt Volker. Mirënjohës për Senatorin John McCain, në veçanti për kontributin e tij për lirinë e pavarësinë e Kosovës dhe anëtarësimin e Shqipërisë në NATO.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.