Standard.al

Kryemadhi i rrëzon live Lorenc Vangjelit alibinë për Ballën

0

Analisti Lorenc Vangjeli ka zbardhur nje dokument sipas te cilit kur ka ndodhur ngajra ne komisiaritine  Fushe Krujes, deputeti Taulant Balla ka qene ne Pogradec, duke mbeshtetur keshtu edhe variantin e vete socialistit. Sipas Vangjelit dokumenti ndodhej ne dosjen e Prokurorise dhe ka ardh nga Gjermania.

Por Kryemadhi live ne emision eshte çuar ne kembe dhe ka marre shkopin tregues te Vangjelit ne monitor , duke theksuar se ne orena 4 Balla ka qene ne nje vend tjeter dhe jo ne Pogradec. : Ma ka thene vete personi qe ka qene me Taulanti qe ne kete orar ai ka qene ne nje vend tjeter dhe jo ky qe ke nxjerri ti tek ky dokumenti. Prandaj te them qe ky eshte nje dokument fallso”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.