Standard.al

Akuza të forta nga Kryemadhi: Rasti i Xhisieles krijoi pasiguri, opinioni publik nuk beson te politika

0

Kryemadhi: Situata eshte dramatike dhe tragjike, edhe per shkak te ekonomise. Rasti i Xhisieles krijoi pasiguri te njerezit. Opinioni publik nuk beson te politika. Mungesa e besimit eshte shume e madhe. Detyra jone eshte te dalim dhe te flasim. Opozita deri me sot ka qene alibi e mazhorances. Ne do ta rrezojme Edi Ramen. Do dalim ne rruge dhe do flasim me qytetaret. Sfide e opozites eshte qe te binde qytetaret qe te dalin ne rruge dhe te rrezon kete te keqe te madhe. Ky sekt kriminal nuk rrezohet i vetem. Sot ka ardhur koha qe te gjithe te dalin ta rrezojne. Nuk mund te jemi alibia e Rames ne parlament. Nuk mund te them qe ky Parlamente eshte normale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.