Standard.al

Lezhë/ Bie zjarr në Tale

0

Një  zjarr ka rënë para pak minutash në  një rrugë në zonën e Talës në Lezhë.

Mësohet se flakët kanë rënë në një sipërfaqe kallamishtesh dhe po përparojnë me shpejtësi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.