Standard.al

“Kupa është mbushur dhe po derdhet, ta krrejmë kalbësirën”

0

Ish-kryeministri Sali Berisha, ka publikuar në facebook, një sondazh i cili tregon se pjesa më e madhe e shqiptarëve janë mërzitur nga kjo qeveri.

Ish-kryeministri u ka bërë thirrje shqiptarëve që kupa është mbushur dhe tani ka ardhur momenti ta largojmë.

Ja statusi i Berishës:

Kupa është mbushur dhe po derdhet! Ta krrejmë, ta krrejmë, ta krrejmë kalbësirën! sb

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.