Standard.al

“Policia që i mbron shpatullat atyre që shpërndajnë hashash nëpër shkolla, është alergjike ndaj fëmijëve që kërkojnë të arsimohen”

0

Nga Silva Caka

Policia që i mbron shpatullat atyre që shpërndajnë hashash nëpër shkolla, është alergjike ndaj fëmijëve që kërkojnë të arsimohen;
Policia që nuk lëviz as gishtin të arrestojë Rexhepin, Rrahmanin, Taulantin e Sajmirin, që dhunojnë e helmojnë fëmijë nënash, ka alergji nga nënat që mbrojnë të drejtat e fëmijëve të tyre.
E ç’mund të presësh tjetër kur në krye kanë një dhunues kronik të grave dhe mohues të fëmijëve të tij?!

#egjithëvëmendjatekDRURI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.