Standard.al

Vasili: E shtrënguan vajzën e mjerë të thotë që ka djegur veten me cigare!

0

Nga Petrit Vasili

Edhe dhunues edhe te trashe,edhe gdhë.

Jane kaq gdhë, kaq ordinere dhe kaq gajasshëm qesharakë sa qe e shtrenguan vajzen e mjere te thote qe ka djegur veten me cigare.

Edhe po ti kerkonin te thoshte qe njeriu ha buke me veshe,qe derri eshte elefant dhe qe mushka pjell do t’i thoshte, por asgje nuk ndryshon faktin qe keta jane dhe mbeten ne menyre te lemerisshme as me shume dhe as me pas se sa perçmimi vete dhe pa te dyte i moralit njerezor

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.