Standard.al

Zbulohet tabela e financimit të Soros për Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë. Ja nga kush drejtohet…

0

 

Levizja AntiSoros zbulon tabelën e financimit të Soros të Skenarit për Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë për CID që drejtohet nga Ricardo Hausmann nga viti 2013 deri në 2018: 4 MILIONË $!
Ky është ai tipi që botoi shkrimin e pardjeshëm për ‘Mrekullinë Shqiptare” që ka bërë Edi Rama dhe ai që pas revoltës së Kukësit publikoi në 7 gjuhë recetën globale të “KONCERIT TË PPP-VE” që ta bënin si në Kukës në gjithë Botën “rrugën ta ndërtojë Qeveria dhe t’ja japi me konçension privatit si në Shqiëri”!!!!

KUJTOJMË SE LUL SOROS DHE KOLONA E PESTË E SOROS NË PD KA HESHTUR GJTHM PËR EKZISTENCËN E KËTIJ PROGRAMI TË QEVERISË SHQIPTARE TË FINANCUAR NGA SOROS!!!

Ndërkohë shuma totale të Soros i ka dhënë këtij institucioni është 9 milionë dollarë, 3.5 miliomë për të njëjtim Axhendë për Sri Lankën ku ftuar edhe Lali Erin 2 vjet më parë! Pra nga 9 milion $, 4 për Shqipërinë, 3.5 për Sre Lankën dhe 1.5 për të gjitha hallet e globit përfshi edhe projektin kundër Fake News-eve

Harvard Kennedy School / CID

December 2013 / Hausmann, Ricardo / Open Society Institute / Economic Growth in Albania / $ 1,500,000

October 2014 / Andrews, Matthew / Open Society Institute / Problem-Driven Iterative Adaptation in the Republic of Albania / $ 500,000

September 2015 / Hausmann, Ricardo / Open Society Institute / Coupling Economic Growth Strategy with Implementation in
Albania / $ 1,000,000

March 2018 / Hausmann, Ricardo / CID: Growth Lab
& BSC / Open Society Foundations / Institutional Strengthening and Economic Diversification in Albania $ 1,000,000

Total: $ 4,000,000

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.