Standard.al

Si këto dy binjake që e duan njëra-tjetrën nuk keni parë

0

Të kesh fëmijë është ndjenja më e mrekullueshme për prindërit. Megjithatë jo të pakta janë rastet kur një nënë lind dhe fati e shpërblen me binjakë.

Gjithsesi që fëmijët, janë me të vërtet të magjishëm, të bisedosh madje me ndonjërin prej tyre në periudhën 1-vjeçare ashtu të tyre, është me të vërtetë dashuri e papërshkrueshme.

Videoja në vazhdim do të tregojë dy fëmijë binjak, teksa prindërit e tyre u ofrojnë “mashmallou” të shumta për të ngrënë.

Ndërsa dashuria e bebusheve për ‘mashmalloutë’ është tejet e madhe sa që mundohen të mos kursejnë as edhe një të paktën.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.