Standard.al

‘Si cjapi te kasapi’, prangoset në Portin e Durrësit…

0

Policia e Portit të Durrësit bën të ditur se ka prangosur një person, i cili ishte dënuar në Itali për penale “Shfrytëzim prostitucioni, rrëmbim personi dhe marrëdhënie seksuale me dhunë”.

Sipas burimeve të Policisë Vendore, mësohet se, në PKK, Port, në hyrje u kap shtetasi në kërkim ndërkombëtar, E. D., vjeç 46, pasi Gjykata e Apelit Napoli Itali, e ka dënuar me 10 vjet e 11 muaj burg.

Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Durrës

Më datë 28. 09. 2018, në PKK, Port, në hyrje u kap shtetasi në kërkim ndërkombëtar, E. D., vjeç 46, pasi Gjykata e Apelit Napoli Itali, e ka dënuar me 10 vjet e 11 muaj burg për veprën penale “Shfrytëzim prostitucioni, rrëmbim personi dhe marrëdhënie seksuale me dhunë”. Nenet 61 e 110 të Kodit Penal Italian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.