Standard.al

Mbyllet përfundimisht emisioni i njohur në Top Channel

0

Emisioni i njohur  ‘Top Show Magazine’ i moderuar nga Alban Dudushi prej më shumë se një dekade, do të hiqet përfundimisht nga ekrani.

Image

Varianti i ‘Top Show’ i cili vinte një herë në javë me personazhe publikë, nuk do të transmetohet më në ekran.

Image

Në vijim Alban Dudushi do të shfaqet vetëm të martave në orën 22:00.

Ende nuk dihet ç’do të bëhet me opinionistët e emisionit Albana Osmani dhe Ervin Kurti, i cili deklaroi largimin e tij një javëmë parë

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.