Standard.al

Komentuesit “bombardojnë” me pyetje kryeminstrin: S’ka kohë të përgjigjet se ka shumë pse….

0

Mes Kryeministrit Rama dhe ndjekësve të tij në rrjetin social facebook po ti hedhim një sy shikojmë replika të shumta pas lajmit që ndau i pari i qeverisë mëngjesin e sotëm, teksa tregoi me shifra rritjen ekonomike të vendit.

Komentuesit e kanë “bombarduar” me pyetje, shumë me akuza, duke i kujtuar xhepat e popullit dhe varfërinë, ndërkohë që Rama nuk i ka kursyer përgjigjet.

Replikat 

Komentuesi: Nuk ka kohë të të kthejë përgjigje Rama zotri, sepse ka shumë “pse “ Edhe ai zakonisht nuk i pëlqen sms shumë të gjata!

ramarama

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.