Standard.al

Basha: “Rama bërtiti deri në Bruksel për Griseldën por tani hesht”

0

Koka e këtij sistemi dhe ajo që bën ndryshimin me cfarë ka ndodhur këto 30 vite është njeriu që bërtiti deri në Bruksel për Griseldën, e mbani mend apo jo, rastin e shpikur se gjoja sikur ishte me barrë e dashura e Rroshit të Kavajës dhe e paskëshin masakruar militantët e Partisë Demokratike, që doli se ishte një gënjeshtër e shpifur. Për Griseldën shkoi deri në Bruksel, ndërsa tani bën memecin. Ky është problemi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.