Standard.al
Daily Archives

26 September, 2018

Oligarkët si robt e shpisë

Pa hyrë thellë në këtë betejën  e oligarkëve që ka filluar midis maxhorancës dhe opozitës, pa hyrë çfarë ka bërë njëri e çfarë ka…