Standard.al

Zëri i Amerikës: Grupet e krimit po dëmtojnë sigurinë dhe ekonominë e Shkodrës

0

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, thotë se situata e rënduar e krimit në qytetin e Shkodrës kërkon më shumë vëmendje nga strukturat shtetërore pasi kjo ka ndikuar në sigurinë dhe ekonominë e qytetit.

Gjatë këtij viti, në Shkodër kanë ndodhur disa ngjarje të rënda kriminale që dyshohet se e kanë burimin në përplasjet mes grupeve kriminale. Policia ka zhvilluar dy operacione, duke arrestuar 11 pjesëtarë të njërit prej grupeve, por pa arritur deri tani të godasë të gjithë grupet kriminale që veprojnë prej vitesh në Shkodër.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.