Standard.al

Nuk ka një model qeverisës “Rama”, por një model sundues “Soros”!

0

Nga Avokati Altin Goxhaj, perfaqesues i Levizja AntiSoros

Te gjitha ato qe po ndodhin kane vertet nuanca dhe kolorite qe i shkakton karakteri dhe sjellja psikopatike e Edit por thelbi, infrastruktura dhe struktura e te Keqes, shkaku dhe pasojat jane ne thelb rezultat perfekt dhe i kalkuluar i Axhendes Eksperimentale të Soros: KALIMI NGA POLIARKIA KONKURUESE NE NJE OLIGARKI SUNDUESE rrenuese, shpopulluese dhe shkombetarizuese!

Te mendosh qe nje proces kaq i rendesishem politik dhe gjeopolitik, sociologjik dhe antropologjik, ekonomik dhe ligjor shkaktohet nga nje i pashkolle si Edi qe rrethohet edhe nga nje oborr mediokrish do te ishte nje rast unik ne historine e njerezimit! Mos harroni mbrojtjen e pakrahasueshme nderkombetare qe i jepet ketij regjimi ne zemer te Evropes qe Psikopati me atlete te bardha mund ta siguronte vec po te ishte nje Supermen me tru gjeniu!!!

Ka nje ushtri ekspertesh dhe konsulentesh te padukshem (me sakte nje bande “vrasesish kombesh” me pagese) te Soros tashme nje pjese e te cileve e zbuluar nga Levizja AntiSoros (rasti i Reformes ne Drejtesi, Programi i CID, etj) qe e kane prodhuar kete model! Dhe nje Oktapod Gjigand Nderkombetar Sorosian lobingjesh dhe entitetesh te dukshme dhe te padukshme qe e garantojne kete gje!

Rama merret me bojen e Modelit ndersa vete Modeli ka vetem nje emer: SOROS! Ndaj dhe mos leni nam duke na treguar papergjegjshmerine e Rames si shkaku i te keqes! Rama dhe Luli (jua sjell me vone Modelin Opozitar te Lulit ne te njejtat parametra) jane vec pucra qe na shohin syte por ato jane vec maja te metastazes se nje Kanceri Nderkombetar ku gjendra qe i shperndan quhet George Soros!!!

Ndaj Lufta ndaj Rames apo modelit “te tij” jane te deshtuara per aq kohe sa nuk identifikohet (diagnostikohet) si problemi jetik Kanceri Sorosian dhe jo thjesht te pastrojme pucrat Rama-Basha!

NA DUHET KIMIOTERAPI KUNDER KANCERIT SOROSIAN DHE JO THJESHT BISTURI KOZMETIKE PUCRASH SIPERFAQESORE!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.