Standard.al

Ja si fëmija vallëzon në barkun e nënës (VIDEO)

0

Kjo pamje e mahnitshme tregon sesi një fëmijë, i cili ende nuk ka lindur “vallëzon” në barkun e nënës.

Fëmija shihet qartë që lëviz nga njëra anë e barkut në anën tjetër.

Normalisht gratë shtatzëna fillojnë të ndjejnë lëvizjen e fëmijës në javën e 16-të, por mund të ndodhë që ta ndjejnë edhe në javën e 25, ashtu siç i ka ndodhur kësaj nëne.

Bebet fillojnë të lëvizin kur nënat e tyre përpiqen që të pushojnë dhe fëmijët janë aktivë nga ora 9 e mbrëmjes deri në 1 të mëngjesit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.