Standard.al

A keni puçrra në fytyrë? Ja si t’i hiqni sa hap e mbyll sytë…

0

Shumë persona vuajnë nga aknet e bezdisshme dhe, natyrisht, ata nuk dinë se çfarë të bëjnë për të zgjidhur problemin.

Këtu ju tregojmë shkaqet e puçrrave në fytyrë dhe si t’i hiqni ato: Probabiliteti i zhvillimit të akneve është për shkak të depresionit, sipas një studimi të botuar në Britani të Madhe.

Megjithatë, puçrat dalin gjithashtu edhe për shkak të dietës, mënyrat e jetesës, faktorët gjenetikë dhe disa probleme hormonale.

Prandaj, ajo që rekomandohet për të zvogëluar aknet në fytyrë është për të shmangur stresin, ankthin dhe depresionin, shkruan femratnews. Për më tepër, është e nevojshme të lani lëkurën, dmth të hiqni yndyrën e tepërt dhe qelizat e vdekura.

Është gjithashtu e rëndësishme të kërkoni produkte jo-“acnegenic-e” në mënyrë që të mos irritoni lëkurën. Tani nuk keni më arsye për të mos eleminuar aknet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.