Standard.al

Panariti: Ku e lam dhe ku na mbeti

0

Edmond Panariti

Ku e lam dhe ku na mbeti! Shihni më poshte Bujqësinë në kater vite drejtim tonin dhe krahasojeni me Bujqesine Socialiste ….. Me shifra dhe fakte! Nga INSTAT! Ku e morem Bujqesine ne vitin 2014? Shihni grafikun! .. E morem me bilanc negativ, 1 me 5(eksporte 1 dhe importe 5).. Si e dorezuam Bujqesine ne vitin 2017?! Shihni te dhenat dhe grafikun! Me bilanc pozitiv! Per herë të parë ne historine e pluralizmit krijuam bilanc pozitiv bujqesor te qarte dhe te paster (5 eksporte, perkundrejt 4,6 importe) !.. Shihni tani ku është bujqesia për një vit ne periudhen 2017 – 2018! Permbysje e bilancit nga pozitiv në negativ (4.6 eksporte ndaj 5.1 importe.) Vija e kuqe, ne renie konstante u ngrit brenda vitit.. Keto janë faktet kokeforta. Është koha e veprave dhe jo e llafeve!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.