Standard.al

Altin Goxhaj: Zamir Mane e thotë troç Planin Sorosian të Oligarkisë për shpopullimin dhe vdekjen Shqipërisë

0

Avokati i njohur Altin Goxhaj permes nje postimi e facebook shkruan se Zamir Mane e thotë troç Planin Sorosian të Oligarkisë për shpopullimin e dhe vdekjen e Shqipërisë dhe Kombit që prej 4 vjet e denoncon Levizja AntiSoros.

Postimi i plotë: 

Zamir Mane e thotë troç Planin Sorosian të Oligarkisë për shpopullimin e dhe vdekjen e Shqipërisë dhe Kombit që prej 4 vjet e denoncon Levizja AntiSoros:
“TË JEMI LIBERAL, TË ZËVENDËSOJMË SHQIPTARËT QË IKËN ME EMIGRANTË.. ”

ZAMIR MANE:
“Pa dyshim që tkurrja e popullsisë është një problem, por këto janë procese gjeopolitike dhe demografike, që kanë ndodhur në të gjithë botën. E kam thënë vazhdimisht, që ne duhet të liberalizojmë më tepër ardhjen e njerëzve të tjerë. Dikush ikën, dikush vjen. Ne na duhen konsumatorë, na duhen punonjës, na duhet që vendi të ketë konsumatorë dhe një nga gjërat më të rëndësishme do të ishte liberalizimi i mundësive, që njerëz të tjerë të vijnë të jetojnë te ne, siç ka bërë e gjithë bota dhe ne nuk duhet të jemi fare pesimistë se pse kjo duhet të ndodhë. Ka lëvizje masive të popullsisë në 500 vitet e fundit.”
http://www.monitor.al/ne-tirane-ndertohet-shume-pritet-nge…/

Falënderoj Droboniku Ledian për konstatimin!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.