Standard.al

Bylykbashi: U provua që Marku u emërua për të mbyllur dosjet e Ramës

0

Demokrati Oerd Bylykbashi në një status në Facebook shkruan se doli parashikimi i tij i nëntë muajve më parë se Prokurori i përgjithshëm po emërohet për të mbyllur dosjet e Ramës.

“Ja ku eshte parashikimi para 9 muajsh (7 dhjetor 2017) kur PS propozonte shkeljen e Kushtetutes dhe ende nuk kishin dale emrat e kadidateve per prokuror te perkohshem, qe Arta Marku apo nje “artamark” tjeter po emerohej Prokurore e Pergjitheshme e “Perkoheshme” qe te mbyllte dosjet qe i digjnin Kryeministrit, duke pezulluar prokuroret qe po hetonin. Perkoheshmeria e saj do te zgjase deri sa te mbylle hesapet Rama. Sot nuk eshte hamendesim, por prove”, thotë Bylykbashi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.