Standard.al

Temperaturat vazhdojnë në rritje, ja çfarë pritet…

0

E enjte, 20 shtator: vendi ynë do të ndikohet nga masa ajri të nxehta të cilat do të  sjellin rritje të mëtejshme të temperaturave. Era do të jetë e lehtë me drejtim Perëndim (NW) me shpejtësi  8m/sek në bregdet. Valëzimi do të  jetë i forcës 2  lartësi  vale 0,3  deri në 0,5 metër  në det  të hapur. Temperaturat do të  jenë me rritje.
Temperaturat min dhe max
Zonat  malore         13/31°C
Zonat e  ulëta           15/33°C
Zonat  bregdetare   18/33°C

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.