Standard.al

Flori frymëzohet nga Grida Duma

0

Këngëtari i njohur shqiptar, Flori Mumajesi ka treguar për herë të parë publikisht simpatinë e tij për një ndër politikanët shqiptare.

Ajo është Grida Duma dhe kjo vërtetohet në instagramin e tij. Këngëtari ka postuar një pjesë fjalimi të saj duke e quajtur atë frymëzim.

Fjalimi është shkëputur nga fjala e deputetes demokrate në Durrës. Grida Duma flet për karrierën dhe jetën në përgjithësi përpara të rinjve.

Fjalimi i Dumës

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.