Standard.al

Presidenti Meta: Kënaqësi të nderoj me titullin e lartë “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”, ikonën e futbollit shqiptar, Skënder Halilin

1

Presidenti Ilir Meta permes nje postimi ne facebook ka shprehur kenaqesine e nderimit me titullin e lartë “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”, ikonën e futbollit shqiptar, Skënder Halilin, kampionin e mbrojtjes së ekipeve “Tirana”, “Dinamo” dhe atij Kombëtar.

Postimi i plotë: 

Për cilësi të rralla si qendërmbrojtësi model në historinë e futbollit shqiptar, sot pata kënaqësinë të nderoj me titullin e lartë “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”, ikonën e futbollit shqiptar, Skënder Halilin, kampionin e mbrojtjes së ekipeve “Tirana”, “Dinamo” dhe atij Kombëtar. Me mirënjohje për aftësitë e larta profesionale në fushën e futbollit, si mbrojtës i dinjitetit njerëzor dhe i vlerave qytetare!

1 Comment
  1. shpresa says

    Vazhdo se fjtbolliste e sportiest sane te mbaruare.?????????

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.