Standard.al

Jay-Z dhe Beyonce marrin “Çelsin e qytetit”

0

Çifti i famshëm Jay-Z dhe Beyonce kanë marrë ‘Çelsin e qytetit’ nga kryebashkiakja e New Orleans, LaToya Cantrell.

Yjet e muzikës u nderuan për punën e tyre humanitare.

Gjatë turneut të tyre Run II në Superdome të Mercedez-Benz, DJ Khaled njoftoi se çifti në bashkëpunim me Boys and Girls Club, i kishte siguruar një shkolle të mesme një bursë prej 100.000 dollarësh.

Beyonce dhe Jay-Z kanë planifikuar të japin 10 bursa të tilla gjatë turneut të tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.