Standard.al

Vizita e presidentit Meta në Vatikan/ Papa Francesco kërkon që Shqipëria ti bashkohet BE

0

Papa Francesco, priti në një takim presidentin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, gjatë vizitës së këtij të fundit në Vatikan.

Biseda mes papës dhe presidentit Meta, u fokusua tek e ardhmja e Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Në këtë kontekst Papa u shpreh se e ardhmja e Shqipërisë është dhe duhet të jetë drejt Bashkimit Evropian.

Më tej në njoftimin e Vatikanit, thuhet se biseda u fokusua në marrëdhëniet e shkëlqyera që ka Shqipëria me selinë e shenjtë.

https://www.liberoquotidiano.it/news/italia/13378725/papa-francesco-pressioni-far-entrare-albania-europa-dispetto-matteo-salvini.html

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.