Standard.al

Kreshnik Osman: Kjo po që është Rilindje, qeveria është e interesuar që të komunikoje me romët që i shtyp…

0

Kreu i Partisë Shqiptare Atdheu, Kreshnik Osman permes nje postimi ne facebook shkruan se tre milion romë që nuk dimë të flasim gjuhën tonë ndersa rilindja vajtojnë mjerimin ku na kanë zhytur me gjuhën e tij origjinale.

Postimi i plotë:

Tre milion romë që nuk dimë të flasim gjuhën tonë. A nuk eshte turp qe nuk e flasim ende gjuhen tone?! Kjo është plotesisht e papranueshme dhe përkujdesja e tyre nuk mund të mungonte. Qeveria është e interesuar që të komunikoje me romët që i shtyp. Ka nevoje t’i ndjeje ata thellesisht. Po na e mësojnë gjuhën tonë që ta vajtojmë mjerimin ku na kanë zhytur me gjuhën e tij origjinale. Kjo po qe eshte Rilindje!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.