Standard.al

Deputetët e opozitës mbërrijnë në Jalë, kundër dhunës së policisë ndaj banorëve

0

Deputetët Nada Mecorapaj dhe Agron Shehaj janë në Jalë kundër prishjes së banesave të banorëve për interesa të klienteve të Ramës.

Më poshtë Video e publikuar nga Partia Demokratike

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.