Standard.al

Kryemadhi ka një urim për fëmijët që nisin shkollën sot: Një rrugë e re në përballjen me…

0

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka uruar të gjithë fëmijët që nisin shkollën sot për herë të parë.

Ajo ka bërë një urim të veçantë për ata fëmijë që ulen sot për herë të parë në bankat e shkollës.

Mesazhi i kryetares së LSI, Monika Kryemadhi:

Uroj me zemër suksese për të gjithë fëmijët që ulen sot për herë të parë në bankat e shkollës!

Fillon sot për ju nje rrugë e re në perballje me jetën, me mësime, por dhe shumë sfida e mundime, udhërrëfyes e bashkudhëtarë do të keni mësuesit, që do ju japin dorën dhe dijen për të kaluar vështirësitë përpara.

Uroj gjithashtu suksese për të gjithë nxënësit në këtë vit të ri shkollor!  

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.