Standard.al

“Përzgjidhen emrat e narkoflotes Air AlRama”

0

“Bordi I narkoflotës është mbledhur dhe ka vendosur emrat e avionëve të saj”.

Kjo ka qënë ironia që ka përdorur ish-kryeministri Berisha ndaj kësaj teme e cila ka dy ditë që është në qendër të sarkazmës dhe talljeve nga mbarë opinion public.

Berisha vijon ironinë e tij duke thënë se “bordi” ka emërtuar avionët me emrat e disa prej personazheve kryesore të botës së krimit në Shqipëri.

Ja postimi I plotë I ish-Kryeministrit

Perzgjidhen emrat e narkoflotes “Air AlRama”!

Te dashur miq, sot bordi drejtues i narkoflotes “Air AlRama”, i perbere nga Olsi- Gaz Rama, Fatmir Droga dhe Taulant Toyta Yaris-Begaj etj, vendosi, ne mbledhjen e tij te darkes se dt 15 Shtator 2018, qe emrat e super xhumbove te fluturimeve per transport mallrash te narkoflotes “Air Al Rama” te jene:

1-Klement Balili

2-Vellezerit Habilaj

3-Met Kanani

4-Geron Xhafa

Lista i kaloi per firme perfundimtare vete Norieges! sb

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.