Standard.al

Kufiri Kosovë-Serbi, ja çfarë deklaron ish-kryeministri Berisha

0

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, të enjten, deklaroi se nuk është kundra një marrëveshjeje mes Kosovës dhe Serbisë, nëse ajo bëhet mes dy vendeve sovrane që respektojnë sovranitetin e njëri-tjetrit.

Vijon…

opinion.al

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.