Standard.al

Donald Lu rrëfen pengun e detyrës si ambasador: Gjuetia për peshqit e mëdhenj…

0

Sezoni i ri i emisionit të ri Real Story ka nisur me një të ftuar special ambasadorin në ikje të SHBA Donald Lu.Lu rrëfeu në 360 gradë historinë e tij të rrugëtimit në Shqipëri.

Pyetjes së gazetarit Sokol Balla se cili është dështimi më I madh në këto tre vite e tetë muaj në këtë vend?

“Nuk do të thoja është një dështim, por është diçka ende e papërfunduar. Kam folur çdo javë mbi gjuetinë për peshqit e mëdhenj dhe dua ende të flas sepse është vërtet e rëndësishme për popullin shqiptar.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.