Standard.al

Kamerat kurth në pyjet e Gjirokastrës, shfaqen momente…

0

Publikohen pamje nga jeta e kafshëve të egra në pyjet e Gjirokastrës, kapur nga kamerat kurth të instaluara nga Agjensia e Zonave të Mbrojtura.

Ato tregojnë praninë gjithnjë e më të madhe të jetës së egër në Parku Kombetar “Bredhi i Hotovës – Dangëlli”, një thesar vlerash natyrore. Diversiteti i lartë biologjik, shumëllojshmëria e florës dhe e faunës e bën këtë park një perlë turistike në jugun e Shqipërisë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.