Standard.al

Rama vihet në shënjestër nga ‘rrjetet sociale’

0

Kryeministrit i vendit Edi Rama dhe bemat e tij nuk kane kaluar paqe ne rrjete sociale, sic eshte bere tradite, kane shperthyer memet dhe fotot ironizuese per sa i perket kompanise Air Albania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.