Standard.al

AMA shtyn sërish mbylljen e transmetimeve analoge, ja kërkesa e partisë demokrarike

0

Zbardhet kërkesa e Partisë Demokratike për shtyrjen e afatit për mbylljen e frekuencave analoge.

Në kërkesën e Kryetares së Komisionit të Medias, Albana Vokshi për  AMA-n theksohet që afati të shtyhet deri  në mundësimin e dekoderave për të gjitha familjet shqiptare.

Kërkesa për shtyrjen e afatit është firmosur nga të gjithë deputetët e opozitës në Komisionin e Medias.

Në letër thuhet se:

‘Ndërprerja e transmetimeve televizive është, ndër të tjera, një shkelje e hapur e të drejtës kushtetuese për informim, siç parashikohet në nenin 23 të Kushtetutës së Shqipërisë dhe nenin 10 të Konventës Europiane për të Drejtat e Njeriut’.

Më poshtë kërkesa e plotë:

ImageImage

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.