Standard.al

Altin Goxhaj: Seanca e radhës e gjyqit kundër Lali Plehrit

0

Avokati i njohur Altin Goxhaj permes nje postimi ne facebook ka shkruajtur se sot ishte seanca e radhës së gjyqit kundër Lali Plehrit për impiantin e helmit në Pezë Helmës padi e ngritur nga banorët e Pezë-helmës.

Postimi i plotë: 

Sot ishte seanca e radhës së gjyqit kundër Lali Plehrit për impiantin e helmit në Pezë Helmës padi e ngritur nga banorët e Pezë-helmës dhe e përfaqësuar nga Studio jonë ligjore Aga & Goxhaj Law Firm (Avokati Altin Goxhaj dhe Avokati Erald Aga). Siç e dini në seancën e kaluar u vendos ndalimi i çdo lloj ndezje të impiantit të Lali Plehrit deri në përfundimin e gjyqit në shkallë të parë 

U pranua kërkesa jonë për të thirr edhe mjekë në gjyq 
Të tjerat ua shpjegojmë më vonë se kemi gjyq tjetër tani 

(Seanca tjetër e radhës është në dt 25 Shtator)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.