Standard.al

Ja me kë do të takohet Thaçi sot…

0

Në kulmin e debatit për ndryshimin e kufijve dhe një ditë pas vizitës së Presidentit serb Aleksandër Vuçiç në Kosovë, Presidenti Hashim Thaçi sot do të takohet me liderët politik të Luginës së Preshevës.

Lajmi është bërë i ditur nga zyra e informacionit të presidentit, sipas së cilës Thaçi dhe liderët e Luginës së Preshevës, pas takimit, pritet t’u drejtohen mediave me një konference të përbashkët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.