Standard.al

Grabitet me armë sektori i minierës së Munellës

0

Grabitet me armë sektori i minierës së Munellës

Disa persona të armatosur dhe me maska kanë kërcënuar rojen dhe kanë vjedhur kabllo elektrikë.

Punonjësit e minierës njoftuan Policinë; ata deklaruan se grabitësit ikën në drejtim të Qafë Barit.

Koncensionari ka kërkuar marrjen e masave nga Policia dhe shteti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.