Standard.al

“BE ka thënë shumë pak për ligjin e Teatrit, ai mbetet anti-kushtetues dhe …”

0

Ish-Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani ka reaguar ndaj deklarimit të Komisionit Europian mbi ligjin për Teatrin Kombëtar.

Sipas Manjanit, BE ka thënë shumë pak për këtë ligj.

Ai shtoi se ligji në fjalë mbetet anti-kushtetues dhe precedent i rrezikshëm anti-demokratik

Ja reagimi i Manjanit në rrjetet sociale

BE ka thënë shumë pak për ligjin e Teatrit.

Ai mbetet një ligj anti-kushtetues dhe precedent i rrezikshëm anti-demokratik!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.