Standard.al

Rama hakmerret ndaj kombëtares pse fitoi…

0

Nje ditë më parë në një kontakt me përfaqësuesit e protokollit të shtetit dhe të pergjegjësve të sallës VIP në Rinas nga ku kalojnë përsonalitetet ishte vendosur që Kombëtarja Shqiptare e Futbollit mund të përdorte kalimin nga kjo zonë e aeroportit në udhëtimin e saj.
Ashtu siç shikohet në foton e mëposhtme të mesazhit që Drejtori i Protokollit Shtetëror i ka dërguar përfaqësuesit të Federatës Shqiptarë të Fubollit

Image

Pra dje ishte dhënë urdhër që kombëtaraja të kalojë nga seksioni VIP i aeroportit.

Por çfarë ndodhi sot. Pas fitores që shënoi  kombëtarja shqiptare ndaj Izraelit urdhëri i parë anullohet dhe ekipi nuk mund të kalojë nga seksioni VIP i aeroportit.
Ndërkohjë që ky nuk është ndonjë priveligj që po i bëhet kombëtares sonë, pasi të gjitha kombëtaret që vijnë ketu kalojnë nga porta VIP.
Vetëm kombëtaren tonë nuk e lejojne në Shqiëpri. Ndërkohë që në çdo vend të botës ku kombëtarja shkon për takime zyrtare dhe miqësore kalon nga seksion VIP i aeroporteve.

Ja shpjegimet e zyrtarve të protokollit shtetëror për anulimin e kalimit të kombëtares nga zona VIP e aeroportit.

Image

Një tallje e tillë është e papranueshme. Por duket se në këtë vendim të një strukture shtetërore ka ndikuar edhe vetë Kryministri Rama që nuk ishte dje në statdium që të shikonte ndeshjen.
Atë duket e ka acaruar edhe prania e Metës ne stadium duke bërë që vetë të kthehet në rrugë e të mos vijë në Elbasan Arena.
Ndërkohë që nodshta ka bërë mirë që nuk ka qenë në stadium sepse e kemi me fakte se sa herë që ai ka qenë në stadium kur ka luajtur Kombëtarja Shqiptare, është mundur.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.