Standard.al

Ky është ndryshimi drastik i Brad Pitt pas divorcit

0

Pas problemeve me divorcin Brad Pitt shfaqet më në formë se asnjehere.

Ai së fundi është fotografuar me flokë disi më të gjatë të drejta dhe stilin e një “joshësi të përjetshëm” duke dëshmuar se vitet per te janë vetëm numra.

Ashtu si kolegu i tij George Clooney – ai po bëhet edhe më i pashëm edhe pse mosha po kalon.

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.