Standard.al

Arrestohet një person i dënuar për prodhim dhe shitje të narkotikëve…

0

Bie në prangat e policisë një person i dënuar me një vendim gjykate për prodhim dhe shitje të narkotikëve.

Policia e Vlorës njofton  se është arrestuar Jetnor Borakaj, 46 vjeç, banues në fshatin Peshkëpi

Ja njoftmi i policisë për ngjarjen:

Kapet shtetasi i shpallur në kërkim:
Jetnor Borakaj, 46 vjeç, banues në fshatin Peshkëpi, Vlorë.

Policia ka bërë ndalimin e këtij shtetasi në kërkim për veprën penale, Prodhimi dhe shitja e narkotikëve, parashikuar nga neni 283/2 i Kodit Penal.
Vepër penale për të cilën Gjykata e Apelit Durrës me vendimin nr. 10-2012-1819, date 27.11.2012, e ka dënuar këtë shtetas me 2 vite burg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.