Standard.al

Renato Mekolli rikthehet në Top

0

Pas një shkëputje prej dy vitesh ka ardhur koha që Renato të rikthehet në ekran për një eksperiencë të re.

Pak minuta më parë ai ka treguar se shumë shpejt do të nisë në Top Channel programin “Hell’s Kitchen”.

“Jeni gati?Show më i madh i gatimit po vjen! Aksion, garë dhe pasion për gatimin do të jenë udhëheqësit që do ta kthejnë kuzhinën më të famshme në Shqipëri në një arenë ku do të ndodh gjithçka!
Bashkë do të shihemi së shpejti në Top Channel në Hell’s Kitchen! “,- shkruan Mekolli.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.