Standard.al

Marshimi i qytetarëve: “Kultura e Shkodrës është më fortë se plumbat e drogës”

0

Qytetarët shkodranë së bashku me drejtuesit lokalë të bashkisë po protestojnë duke marshuar kundër krimit, pas ngjarjeve të fundit që kanë tronditur qytetin.

Protesta është organizuar nga Forumi Rinor i Partisë Demokratike.

Ndryshe nga çdo protestë tjetër, pritet të jenë të pranishëm edhe përfaqësuesit e komuniteteve fetare. Arqipeshkvi i Shkodrës, imzot Angelo Massafra, Hoxha i xhamisë së Rusit, Fejzi Zaganjori dhe përfaqësuesi i Kishës Ortodokse mbështesin protestën e shkodranëve kundër “krimit pa ndëshkim”.

“Kultura e Shkodrës është më fortë se plumbat e drogës”, është motoja e kësaj proteste.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.